Wagenpark beheer

Wat is beheer van het wagenpark?

Beheer van het wagenpark creëert overzicht over de verschillende voertuigen binnen de ‘fleet’ of vloot. Dankzij fleet management door FleetFinder kunt u het wagenpark veel efficiënter beheren, dankzij een goed overzicht over de gemaakte ritten en actuele posities van de voertuigen.

Beheer wagenpark

Voert u het beheer van het wagenpark op dit moment nog handmatig uit? Analoog beheer daarvan biedt mogelijkheden bij enkele voertuigen, maar kost al snel te veel tijd en capaciteit. Vooral wanneer er sprake is van meerdere voertuigen met hun eigen ritten kan dit snel onoverzichtelijk worden.

Bovendien mist u dan het realtime inzicht in de locaties van de verschillende voertuigen uit het wagenpark.

Volledig overzicht

Beheer van het wagenpark helpt u het volledige overzicht te behouden, zodat goed duidelijk is waar de verschillende voertuigen zich bevinden. Het helpt u de voertuigen efficiënt in te zetten, zodat u zoveel mogelijk waarde kunt creëeren met behulp van het wagenpark. Beheer door middel van FleetFinder helpt u bijvoorbeeld de reistijd ten opzichte van de tijd op locatie te minimaliseren, zodat u zoveel mogelijk uren kunt doorberekenen. Bovendien zorgen we binnen het beheer van het wagenpark automatisch voor een sluitende rittenregistratie, die met het Keurmerk RitRegistratieSystemen voldoet aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst.

Voordelen van Wagenpark beheer

Wagenpark beheer met FleetFinder biedt geavanceerde mogelijkheden en werkt toch uiterst gebruiksvriendelijk. Bekijk hieronder de voordelen van dit innovatieve systeem.

Realtime

FleetFinder maakt gebruik van RTT&T voor het beheer van het wagenpark. Dat staat voor Real Time Track & Trace. U kunt daardoor niet alleen achteraf zien welke ritten de voertuigen reden, u heeft daar in realtime inzicht in. Dat betekent dat alle locatie-informatie direct beschikbaar is, zodat u zelf het beheer kunt voeren of u van de verschillende voertuigen uit het wagenpark kunt aangeven wanneer die op locatie zullen aankomen.

Beschikbaarheid

De online interface voor het beheer van het wagenpark zit op een heel duidelijke manier in elkaar en is beschikbaar op alle apparaten met een internetverbinding. Dat betekent dat u daarvoor een desktop kunt gebruiken, maar dat de data ook beschikbaar is vanaf een tablet of een smartphone. Het beheer van het wagenpark kunt u doen vanaf alle (mobiele) apparaten, zodat u altijd en overal toegang heeft tot de belangrijke gegevens.

Belastingdienst

Het beheer van het wagenpark gaat bij FleetFinder automatisch samen met een sluitende rittenregistratie, die netjes voldoet aan de strikte richtlijnen voor het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dat betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de kilometerregistratie. In plaats daarvan heeft u de controle over het complete wagenpark en zorgt u er met de rittenregistratie voor dat u ook voor de bijtelling alle belangrijke gegevens in handen heeft.

Laag bedrag

Tenslotte bouwen we de Blackbox met onze eigen medewerkers in en zorgen we er vervolgens voor een laag bedrag per maand voor dat u daar gebruik van kunt maken. Niet voor niets gingen reeds 4.000 bedrijven u voor, die inmiddels de automatische controle over het wagenpark gebruiken voor efficiënt beheer. Zij zorgen ervoor dat op ieder moment goed duidelijk is waar de voertuigen uit de vloot zich bevinden.

Waarom FleetFinder?

Rapporten

FleetFinder biedt een aantal geavanceerde mogelijkheden binnen het beheer van het wagenpark, zoals rapportages met betrekking tot een specifieke rit, een bepaalde dag of de productiviteit in het algemeen. Dankzij de rapportages heeft u de mogelijkheid om de efficiëntie verder te verhogen, op basis van het inzicht dat u kunt krijgen in het gebruik van de voertuigen uit het wagenpark.

Black box

FleetFinder maakt voor het beheer van het wagenpark gebruik van de Blackbox, die wordt ingebouwd door onze eigen monteurs. Zij doen dat op een voor de bestuurder onzichtbare positie, zodat daar niets van te zien valt. Bij eventuele verkoop van het voertuig kan de Blackbox weer netjes worden uitgebouwd, zonder dat daar nog iets van terug te dien valt.

11475

Mobiele gebruikers

2708

Bedrijven

19278

Actieve gebruikers

96

Score

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem contact met ons op voor meer informatie
dan kunnen we eventuele vragen beantwoorden en u beter van dienst zijn.