Voertuigvolgsysteem

Wat is een voertuigvolgsysteem?

Het voertuigvolgsysteem van FleetFinder maakt het beheer van uw wagenpark een stuk gemakkelijker. U heeft in realtime inzicht in de verschillende voertuigen en hun locaties, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op de automatische en sluitende rittenregistratie.

Inzicht in uw wagenpark

Het voertuigvolgsysteem zorgt voor meer inzicht in uw wagenpark en het gebruik daarvan, op basis van actuele GPS-locaties. We helpen u het wagenpark efficiënter in te zetten, dankzij meer inzicht in de ritten en bijvoorbeeld de tijd op locatie. U kunt eenvoudig het volledige beheer voeren, waarmee u een volwaardig pakket voor fleet management in handen heeft. Daarnaast maakt het automatische voertuigvolgsysteem een sluitende rittenregistratie mogelijk. We hebben het Keurmerk RitRegistratieSystemen, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over controles door de Belastingdienst.

Automatisch overzicht

Houdt u op die moment nog handmatig overzicht over het wagenpark, bijvoorbeeld door uw medewerkers te vragen naar de ritten die ze maakten en hen te bellen om hun actuele locatie te achterhalen? Die analoge werkwijze is vergeleken bij het voertuigvolgsysteem van FleetFinder volledig achterhaalt, omdat er veel meer efficiëntie en productiviteit mogelijk is. Doet u daarnaast ook nog handmatig de rittenregistratie? Daar gaat veel tijd en capaciteit in zitten, die u ook anders had kunnen besteden. Het is per rit van belang om een aantal belangrijke gegevens te noteren, waardoor er veel tijd gaat zitten in deze foutgevoelige registratie. Met het voertuigvolgsysteem van FleetFinder heeft u daar zelf geen omkijken meer naar.

Voordelen van een voertuigvolgsysteem

Het voertuigvolgsysteem van FleetFinder biedt realtime inzicht in alle gegevens en de mogelijkheid om daar productiviteitsrapportages voor te laten maken. Bekijk hieronder de voordelen van het voertuigvolgsysteem en de rittenregistratie.

Realtime

We maken met het voertuigvolgsysteem gebruik van RTT&T, dat staat voor Real Time Track & Trace. Dat betekent dat we niet zomaar Track & Trace aanbieden, we zorgen er tevens voor dat die locatie-informatie in realtime beschikbaar is en u daar meteen naar kunt handelen. We combineren hiervoor het signaal van 3 satellieten voor een nauwkeurige plaatsbepaling met de stabiele mobiele dataverbinding met onze servers.

Beschikbaarheid

De online interface van FleetFinder is beschikbaar vanaf iedere desktop- of laptopcomputer, mits u een actieve internetverbinding heeft. Dat betekent dat u altijd en overal de controle over het wagenpark kunt voeren. Bovendien kunt u ook met een tablet of smartphone inloggen in ons systeem. Daardoor kunt u zelfs onderweg de locatie van uw voertuigen bepalen en sturen op de efficiëntie van de inzet daarvan.

Belastingdienst

Het automatische voertuigvolgsysteem maakt daarnaast een sluitende rittenregistratie mogelijk, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. We zorgen er met FleetFinder op basis van het Keurmerk RitRegistratieSystemen voor dat de Belastingdienst er net als u vanuit zal gaan dat alles in orde. Bovendien is het na afloop mogelijk om rapportages op te vragen over de gemaakte ritten op een dag of de algehele productiviteit van het wagenpark.

Laag bedrag

De Blackbox hebben we inmiddels ingebouwd in de auto’s van meer dan 4.000 bedrijven, die er met het voertuigvolgsysteem voor zorgen dat ze de volledige controle hebben over hun wagenpark. Zij hoeven niet langer handmatig de rittenregistratie bij te houden, waardoor er meer tijd vrijkomt voor klanten. We luisteren goed naar onze klanten en ontwikkelen op basis van hun wensen nieuwe functionaliteiten.

Waarom FleetFinder?

Rapporten

Daarnaast kunt u met het voertuigvolgsysteem van FleetFinder standaard rekenen op een aantal handige rapportages. Het gaat dan om het reisrapport met gegevens over de bezochte locaties, de gereden afstanden, de tijden en de snelheden. We zorgen bovendien voor rapportages van alle ritten op een dag of de algehele productiviteit. Op die manier krijgt u dankzij het voertuigvolgsysteem beter inzicht in het gebruik van het wagenpark.

Black box

We maken voor het voertuigvolgsysteem gebruik van onze eigen Blackbox, die onze eigen monteurs bij u komen installeren. Ze doen dat op een voor de bestuurder onzichtbare plaats en houden er alvast rekening mee dat het systeem bij verkoop van de auto weer netjes kan worden uitgebouwd. Vervolgens kunt u voor een laag bedrag per maand gebruik maken van het voertuigvolgsysteem en alle bijkomende voordelen.

11475

Mobiele gebruikers

2708

Bedrijven

19278

Actieve gebruikers

96

Score

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem contact met ons op voor meer informatie
dan kunnen we eventuele vragen beantwoorden en u beter van dienst zijn.