Track en Trace auto

Wat is Track & Trace voor de auto?

Track & Trace voor de auto maakt de locatie van uw voertuig(en) inzichtelijk en zorgt voor een automatische en sluitende rittenregistratie. Dankzij FleetFinder hoeft u zich veel minder zorgen te maken over controles door de Belastingdienst.

Beheer uw wagenpark

We helpen u met Track & Trace voor de auto meer inzicht te krijgen in het gebruik van het wagenpark, omdat u precies weet waar de verschillende voertuigen zich bevinden. We helpen u de voertuigen efficiënter in te zetten voor de verschillende ritten, bijvoorbeeld door de reistijden langs diverse klanten te verminderen. Tegelijkertijd zorgen we voor een automatische rittenregistratie, op basis van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dat betekent dat de Belastingdienst er automatisch vanuit zal gaan dat de Track & Trace voor de auto alle gegevens netjes bijhoudt, waardoor u beduidend minder last zal hebben van eventuele controles.

Eenvoudig tijd besparen

Belt u momenteel met uw bestuurders om hun locatie op te vragen en die bijvoorbeeld aan klanten door te geven? Dat kan met Track & Trace voor de auto een stuk efficiënter, betrouwbaarder en gemakkelijker. We laten u online in de gebruikersomgeving zien waar de verschillende voertuigen zich bevinden, zodat u dat desgewenst meteen door kunt geven aan de klant. We helpen u daarmee eenvoudig tijd te besparen, net als met de rittenregistratie die u niet langer handmatig hoeft te voeren. Het betekent dat bestuurders de ritten kunnen maken, zonder dat ze daar iedere keer allerlei gegevens over hoeven te noteren. We zorgen er met Track & Trace voor de auto voor dat dit gewoon automatisch mogelijk is.

Voordelen van Track & Trace voor de auto

Track & Trace voor de auto biedt realtime inzicht in de posities van voertuigen en zorgt voor een automatische rittenregistratie. Bekijk hieronder de voordelen van de FleetFinder Blackbox bij u in de auto.

Realtime

Dankzij RTT&T voor de Track & Trace voor de auto kunt u rekenen op realtime inzicht in de locatie van uw voertuigen, net als in een aantal andere belangrijke gegevens. We zorgen er op basis van een GPS-signaal en een betrouwbare dataverbinding voor dat alle gegevens nauwkeurig beschikbaar zijn in de online omgeving. Uiteraard worden de gegevens verzonden via een beveiligde verbinding, naar onze beveiligde servers.

Beschikbaarheid

De online omgeving om de gegevens van de Track & Trace voor de auto uit te lezen is beschikbaar voor zowel desktop- als laptopcomputers. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de gegevens uit te lezen vanaf een tablet of een smartphone, mits die een actieve internetverbinding hebben. Het betekent in de praktijk dat u altijd toegang heeft tot de gegevens die de Blackbox in de auto verzamelt.

Belastingdienst

We combineren fleet management op basis van Track & Trace voor de auto met de automatische rittenregistratie. Hiervoor hebben we het Keurmerk RitRegistratieSystemen ontvangen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele boetes van de Belastingdienst. Sterker nog, de fiscus gaat er dankzij het keurmerk vanuit dat de gegevens netjes kloppen met de gemaakte ritten, waardoor er minder controles benodigd zijn.

Laag bedrag

Reeds 4.000 bedrijven maken gebruik van Track & Trace voor de auto op basis van onze Blackbox. Zij zorgen er daarmee voor dat ze realtime inzicht hebben in de locatie van hun voertuigen en achteraf rapportages kunnen maken van de gemaakte ritten. Bovendien kunnen ze rekenen op automatische en sluitende rittenregistratie, waardoor ze daar in ieder geval geen omkijken meer naar hebben.

Waarom FleetFinder?

Rapporten

De rapportages in FleetFinder maken we op basis van de gegevens die de Track & Trace voor de auto verzamelt. Dit betekent dat u bijvoorbeeld eenvoudig inzicht kunt krijgen in de bezochte locaties, gereden afstanden, tijden in de auto en snelheden. Verder valt er eenvoudig een dagrapport met de gereden ritten aan te maken, net als een productiviteitsrapport. Uiteraard zijn alle gegevens eenvoudig online inzichtelijk.

Black box

We maken voor de Track & Trace voor de auto gebruik van onze eigen Blackbox. Die laten we installeren door onze eigen monteurs, die u daarmee ook op locatie goed van dienst kunnen zijn. De hardware maakt verbinding met minimaal 3 satellieten en zorgt voor een beveiligde snelle dataverbinding naar onze servers. Op basis daarvan levert de Track & Trace voor de auto waardevolle inzichten op.

11475

Mobiele gebruikers

2708

Bedrijven

19278

Actieve gebruikers

96

Score

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem contact met ons op voor meer informatie
dan kunnen we eventuele vragen beantwoorden en u beter van dienst zijn.