Rittenregistratie voor de Belastingdienst

Wat is rittenregistratie voor de Belastingdienst?

De rittenregistratie voor de Belastingdienst helpt u met sluitend bewijs aan te tonen dat een zakelijk voertuig jaarlijks niet meer dan 500 kilometer privé gebruikt wordt. U voldoet met FleetFinder aan de strikte voorwaarden voor de rittenadministratie.

Beheer wagenpark

Dankzij de rittenregistratie voor de Belastingdienst behoudt u het volledige overzicht over het wagenpark, zowel wanneer dat gaat om een enkele auto als om meerdere voertuigen. Wilt u de efficiëntie daarvan of de productiviteit verhogen? We helpen de gegevens van de ritten automatisch te registreren, zodat u een veel beter beeld krijgt van het gebruik van het voertuig of de auto’s. Dankzij het Keurmerk RitRegistratieSystemen binnen het systeem voor de rittenregistratie voor de Belastingdienst kunt u rekenen op betrouwbare registratie, die netjes voldoet aan de strikte richtlijnen die de fiscus daarvoor hanteert.

Bespaar tijd en capaciteit

Houdt u de rittenregistratie voor de Belastingdienst op dit moment nog handmatig bij? Deze analoge vorm van werken biedt uitkomt bij een enkel voertuig waarmee u af en toe een rit maakt. Zodra het aantal ritten of voertuigen toeneemt gaat daar echter veel tijd in zitten. De registratie kost dan belangrijke tijd en capaciteit, die u ook in had kunnen zetten voor uren die u kunt doorberekenen aan klanten. Indien u werkt met de handmatige rittenregistratie voor de Belastingdienst biedt dat bovendien niet het inzicht in het wagenpark dat er mogelijk zou zijn. Dat betekent dat u weinig inzicht krijgt in de productiviteit met de verschillende wagens en dat het lastig is om aan de hand van rapportages de efficiëntie te verbeteren.

Voordelen van rittenregistratie voor de Belastingdienst

De rittenregistratie voor de Belastingdienst van FleetFinder is volledig automatisch en voldoet aan het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Bekijk hieronder de voordelen van de sluitende rittenadministratie voor de fiscus.

Realtime

Dankzij RTT&T kunt u rekenen op uiterst betrouwbare en nauwkeurige locatiebepaling. Dit staat voor Real Time Track & Trace, waarmee we ervoor zorgen dat op ieder gewenst moment duidelijk is waar het voertuig zich bevindt. Dit biedt de mogelijkheid tot een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst en biedt u bovendien meer inzicht in de productiviteit en efficiëntie van uw ritten of voertuigen.

Beschikbaarheid

De online interface van FleetFinder werkt op een heel gebruiksvriendelijke manier, die zowel vanaf een desktop, laptop, tablet als een smartphone bereikbaar is. De verschillende (mobiele) apparaten maken het mogelijk de gemaakte ritten of actuele GPS-posities in te zien. Dankzij de automatische rittenregistratie voor de Belastingdienst en de gebruiksvriendelijke omgeving kunt u daar meteen en zonder problemen mee aan de slag.

Belastingdienst

De sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst vindt plaats op basis van het Keurmerk RitRegistratieSystemen, waardoor u zich veel minder zorgen hoeft te maken over eventuele controles door de Belastingdienst. De fiscus gaat er dankzij dit keurmerk vanuit dat alles netjes in orde is, waardoor er minder controles plaats hoeven te vinden en u daar minder tijd voor hoeft vrij te maken.

Laag bedrag

Reeds 4.000 bedrijven maken gebruik van FleetFinder voor de rittenregistratie voor de Belastingdienst. Zij zorgen er daarmee voor dat ze voor een verrassend laag bedrag per maand geen omkijken meer hebben naar de ritregistratie en bovendien meer inzicht hebben in de productiviteit van hun wagenpark. Ze lieten de Blackbox inbouwen door onze eigen monteurs, waardoor ze nu automatisch profiteren van alle geavanceerde mogelijkheden.

Waarom FleetFinder?

Rapporten

We bieden met FleetFinder niet alleen de sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst, daarnaast zorgen we voor heldere rapportages voor fleet management. Dat betekent dat we automatisch de locaties, afstanden, tijden en snelheden registreren. Hieruit zijn vervolgens automatisch rapportages op te maken, zoals het reisrapport, dagrapport of productiviteitsrapport. De gebruiksvriendelijke online omgeving biedt het volledige inzicht.

Black box

Voor de sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst door FleetFinder kunt u gebruik maken van de Blackbox. Deze wordt geïnstalleerd door onze eigen monteurs, desgewenst gewoon bij u op locatie. De hardware maakt vervolgens verbinding met de verschillende satellieten en zorgt voor een betrouwbare dataverbinding met onze servers. Op die manier kunt u voor een laag bedrag per maand rekenen op het beheer van uw wagenpark en rittenregistratie voor de Belastingdienst.

11475

Mobiele gebruikers

2708

Bedrijven

19278

Actieve gebruikers

96

Score

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem contact met ons op voor meer informatie
dan kunnen we eventuele vragen beantwoorden en u beter van dienst zijn.