Ritregistratiesysteem

Wat is een ritregistratiesysteem?

Het ritregistratiesysteem zorgt voor een automatische en sluitende rittenregistratie, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Het beheer van uw wagenpark wordt een stuk eenvoudiger, dankzij professionele mogelijkheden op het gebied van fleet management.

Automatische rittenregistratie

Een ritregistratiesysteem helpt u de ritten die u rijdt automatisch te registreren, waarmee u kunt aantonen dat u een zakelijke auto jaarlijks minder dan 500 kilometer privé gebruikt. Het systeem voldoet netjes aan de strikte richtlijnen voor het Keurmerk RitRegistratieSystemen, waardoor de Belastingdienst er automatisch vanuit gaat dat de registratie volledig klopt. Dit betekent dat u automatisch voor een sluitend ritregistratiesysteem kunt laten zorgen, zodat u minder last heeft van vervelende controles. Bovendien heeft u dankzij de mogelijkheden voor fleet management meer inzicht in de productiviteit van uw wagenpark.

Beheer van uw wagenpark

Zorgt u momenteel nog handmatig voor de registratie van de gemaakte ritten? Het handmatige ritregistratiesysteem kost relatief veel tijd en capaciteit, vooral wanneer er sprake is van meerdere ritten of meerdere voertuigen. Daarnaast mist u belangrijke realtime informatie, op basis waarvan er achteraf heldere rapportages te maken zijn. Met een handmatig ritregistratiesysteem heeft u bovendien niet de mogelijkheid om in realtime het beheer te voeren over uw voertuig(en) en de gemaakte ritten. U mist de mogelijkheden voor fleet management, waardoor het lastig is om in te schatten in hoeverre u optimaal efficiënt en productief zorgt voor de ritten naar klanten of andere locaties die u moet bezoeken.

Voordelen van een ritregistratiesysteem

Het ritregistratiesysteem van FleetFinder bespaart veel kostbare tijd, dankzij de integratie van hardware en software. Bekijk hieronder de voordelen van een automatisch systeem voor een sluitende rittenregistratie.

Realtime

Om de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en realtime informatie te waarborgen maken we met FleetFinder gebruik van RTT&T. Dit staat voor Real Time Track & Trace en betekent dat het op ieder moment mogelijk is na te gaan waar uw voertuig zich bevindt. De betrouwbare GPS- en data-verbinding zorgen voor een geavanceerd ritregistratiesysteem, dat u tevens kunt gebruiken voor fleet management en het beheer van uw wagenpark.

Beschikbaarheid

De online interface binnen het ritregistratiesysteem is beschikbaar voor zowel dekstops als laptops, net als voor de verschillende mobiele apparaten. U kunt vanaf een tablet of smartphone eenvoudig de verzamelde gegevens raadplegen, bijvoorbeeld om na te gaan welke ritten u de afgelopen tijd maakte. De online omgeving vraagt slechts om een apparaat met een werkende internetverbinding.

Belastingdienst

We zorgen met het ritregistratiesysteem van FleetFinder automatisch voor een sluitende rittenregistratie, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. We voldoen met het systeem netjes aan de strikte richtlijnen voor het Keurmerk RitRegistratieSystemen, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken en ook de Belastingdienst er vanuit kan gaan dat alles in orde is. Bovendien kunt u rapportages opvragen van specifieke ritten, de ritten op een dag e nee algehele productiviteit.

Laag bedrag

Inmiddels hebben meer dan 4.000 bedrijven de Blackbox laten inbouwen in hun voertuigen, waardoor we uitstekend weten waar u behoefte aan heeft binnen een ritregistratiesysteem. We luisteren goed naar onze klanten en zorgen er op die manier met nieuwe functionaliteiten voor dat u de automatische en sluitende rittenregistratie tevens kunt gebruiken om ed efficiëntie en productiviteit sterk kunt verbeteren.

Waarom FleetFinder?

Rapporten

De rapportages op basis van het ritregistratiesysteem bieden u bijvoorbeeld inzicht in de gereden afstanden, de tijden in de auto, de snelheden en de locaties die u op een dag bezocht. Wilt u een volledig productiviteitsrapport opvragen om de efficiëntie te verbeteren? Dat is ontzettend eenvoudig, waardoor u vanuit het ritregistratiesysteem zelf aan kunt geven welke gegevens u wenst te bekijken.

Black box

De Blackbox bouwen onze eigen monteurs desgewenst gewoon op locatie in, zodat dit zo min mogelijk tijd en capaciteit hoeft te kosten. We zorgen voor een plaats in de auto buiten het zicht van de bestuurder en maken het eenvoudig om het kastje weer netjes uit te bouwen bij eventuele verkoop van de auto. Het ritregistratiesysteem van FleetFinder maakt het u daarmee gemakkelijk om automatisch voor een sluitende kilometerregistratie te zorgen.

11475

Mobiele gebruikers

2708

Bedrijven

19278

Actieve gebruikers

96

Score

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem contact met ons op voor meer informatie
dan kunnen we eventuele vragen beantwoorden en u beter van dienst zijn.