Kilometerregistratie

Wat is Kilometerregistratie?

De kilometerregistratie registreert automatisch alle ritten en zorgt daarmee voor een sluitende rittenadministratie. De automatische registratie van gereden kilometers helpt u eenvoudig bijtelling te voorkomen door aan de strikte eisen van de Belastingdienst te voldoen. Op zoek naar het juiste pakket dat bij u past of meer informatie ontvangen? Vraag dan een offerte aan.

Sluitende kilometerregistratie

Dankzij de kilometerregistratie kunt u richting de Belastingdienst op een overtuigende manier aangeven hoeveel kilometer u of uw medewerkers zakelijk en privé rijden met de auto. Het gebruik van de auto komt netjes vast te liggen, zonder dat u daar aan de andere kant veel tijd en moeite in hoeft te steken. Wilt u ervoor zorgen dat het niet nodig is om bijtelling te betalen over een voertuig? Er is een sluitende kilometerregistratie benodigd. Dankzij het Keurmerk RitRegistratieSystemen voor FleetFinder gaat de Belastingdienst er automatisch vanuit dat alles in orde is, waardoor u minder last zal hebben van eventueel controles op de rittenregistratie.

Inzicht en Overzicht

De handmatige kilometerregistratie leidt tot veel administratief werk, waar tijd en capaciteit in gaat zitten die u ook beter had kunnen gebruiken. De Belastingdienst hanteert strikte regels voor het privé-gebruik van een zakelijke auto, waardoor daar strikte controles op plaatsvinden. Dit gebeurt vooral bij auto’s waarvan de kilometerregistratie handmatig wordt bijgehouden. Een handmatige kilometerregistratie levert bovendien nauwelijks waardevolle inzichten op, bijvoorbeeld om achteraf na te gaan waar het efficiënter kan. FleetFinder combineert de automatische kilometerregistratie met realtime inzicht in de locatie van voertuigen, zodat u tevens profiteert van de voordelen van professioneel fleet management, binnen een gebruiksvriendelijke online omgeving.

Voordelen van Kilometerregistratie

FleetFinder combineert hardware en software, voor een automatische kilometerregistratie. Bekijk hieronder de voordelen van dit systeem voor een sluitende rittenadministratie.

Realtime

De kilometerregistratie door FleetFinder werkt op basis van RTT&T. Dit staat voor Real Time Track & Trace en zorgt ervoor dat in realtime duidelijk is welke ritten u maakt. De uiterst nauwkeurige plaatsbepaling via het GPS-signaal zorgt ervoor dat van minuut tot minuut duidelijk is welke ritten u maakt. Uiteraard valt FleetFinder uit te breiden naar meerdere voertuigen, waarvan de ritten en locaties afzonderlijk worden bijgehouden.

Beschikbaarheid

Onderweg checken of de kilometerregistratie klopt of ontspannen vanaf een tablet nagaan hoe u efficiënter om kunt gaan met de verschillende ritten? Dat is met FleetFinder geen probleem, want u heeft vanaf verschillende apparaten toegang tot de online omgeving. Dat betekent dat u vanaf een desktop, een tablet of een smartphone de kilometerregistratie kunt checken, om na te gaan dat alle ritten netjes worden geregistreerd.

Belastingdienst

De kilometerregistratie door FleetFinder beschikt uiteraard over het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dat betekent dat de combinatie van hardware en software voldoet aan een aantal strikte richtlijnen, die een sluitende rittenregistratie mogelijk maakt. Het betekent in de praktijk dat u alle ritten automatisch kunt laten registreren, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Bovendien kunt u op basis van de kilometerregistratie achteraf heldere rapportages opvragen.

Laag bedrag

Niet voor niets gingen reeds 4.000 bedrijven u voor, die voor een laag vast bedrag per maand nu gebruik maken van de automatische kilometerregistratie. Zij lieten de Blackbox inbouwen door onze eigen monteurs, waardoor ze nu geen omkijken meer hebben naar de rittenregistratie. Dankzij de automatische kilometerregistratie door FleetFinder weten zij zeker dat de registratie sluitend is.

Waarom FleetFinder?

Rapporten

FleetFinder combineert de automatische kilometerregistratie met handige en uitgebreide rapportages. Dat betekent dat u de gereden kilometers zonder zorgen bij kunt laten houden, terwijl u achteraf verschillende rapportages kunt opvragen. Bekijk bijvoorbeeld de bezochte locaties, gereden afstanden en tijden in de auto, net als de snelheid die u met de auto heeft gereden.

Black box

De kilometerregistratie van FleetFinder werkt op basis van onze eigen Blackbox, die onze monteurs zelf voor u inbouwen. Ze doen dat op een voor de bestuurder onzichtbare locatie, waardoor u daar onderweg geen last van heeft. Dankzij een nauwkeurig GPS-signaal en een stabiele mobiele verbinding met onze servers kan de Blackbox alle gegevens voor de kilometerregistratie verzamelen en die beschikbaar maken in de gebruiksvriendelijke online omgeving.

11475

Mobiele gebruikers

2708

Bedrijven

19278

Actieve gebruikers

96

Score

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem contact met ons op voor meer informatie
dan kunnen we eventuele vragen beantwoorden en u beter van dienst zijn.