Fleet management

Wat is Fleet management?

Fleet management is Engels voor het onderhouden en beheren van een ‘fleet’ of vloot, aan voertuigen in de zakelijke markt. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van een Fleet management systeem wat het beheren gemakkelijker en in veel gevallen efficiënter maakt.

Beheer wagenpark

Fleet management maakt het beheer van het wagenpark gemakkelijk, dankzij een helder overzicht van alle voertuigen. Fleet management draagt bij aan een efficiënte inzet en voorkomt onnodig handmatig werk. FleetFinder biedt de voordelige, innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor het complete beheer van het wagenpark. Bovendien biedt de hardware en software praktische voordelen voor ondernemers.

Overzicht

Fleet management helpt het overzicht te behouden over het wagenpark, zodat u goed weet waar de verschillende voortuigen zich bevinden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid de voertuigen efficiënter in te zetten, bijvoorbeeld door de reistijden langs verschillende klanten te minimaliseren. FleetFinder biedt u de tools om overzicht te krijgen. Daarnaast bieden we hele handige aanvullende mogelijkheden.

Voordelen van Fleet management

Fleet management via FleetFinder werkt heel eenvoudig. Dankzij de combinatie van hardware en software die netjes op elkaar zijn afgestemd. Bekijk hieronder enkele voordelen die u heeft als u van het geavanceerde systeem van FleetFinder gebruik maakt.

Realtime

FleetFinder biedt RTT&T. Dit staat voor Real Time Track & Trace. Het helpt u vanaf afstand uw medewerkers naar de juiste plaats te laten rijden en biedt de locatie-informatie die u desgewenst aan klanten door kunt geven. U heeft hiermee inzicht in de live (actuele) positie van de verschillende voertuigen, dankzij de combinatie van een GPS-signaal van meerdere satellieten met een mobiele dataverbinding met onze servers.

Beschikbaarheid

FleetFinder gebruikt een hele handige online interface voor fleet management, die zowel vanaf desktop computers, tablets als smartphones beschikbaar is. Dat is wel zo fijn als u op de weg zit: het betekent namelijk dat u voldoende heeft aan een (mobiel) apparaat met een internetverbinding, om inzicht te verkrijgen in de positie van de verschillende voertuigen en uw administratie!

Belastingdienst

Dankzij geavanceerde fleet management van FleetFinder zorgt u automatisch voor een sluitende kilometerregistratie, die voldoet conform de richtlijnen die de Belastingdienst hanteert. Voorkom de boetes en controles van de Belastingdienst. De fiscus ziet onze naam staan bij uw administratie en zet een vinkje bij uw naam. Bovendien is het natuurlijk ook een veel fijner gevoel: want u weet dat uw administratie klopt.

Laag bedrag

Ondanks de uitgebreide mogelijkheden die FleetFinder u te bieden heeft is er speciaal voor u een gebruiksvriendelijke online omgeving gemaakt voor fleet management. Die online omgeving is er al vanaf een voor u mogelijk verrassend laag bedrag per maand. Reeds 4.000 bedrijven gingen u al voor en maken inmiddels gretig gebruik van de automatische rittenregistratie en fleet management van FleetFinder.

Waarom FleetFinder?

Rapporten

FleetFinder biedt een aantal handige rapportages voor fleet management. Het gaat bijvoorbeeld om een reisrapport met alle belangrijke gegevens, zoals de locaties, afstanden, tijden en snelheden die er met de voertuigen gereden zijn. Verder kunt u rekenen op een dagrapport en een productiviteitsrapport, allemaal automatisch beschikbaar vanuit de gebruiksvriendelijke online omgeving.

Black box

Fleet management van FleetFinder werkt op basis van onze eigen Blackbox, die onze eigen monteurs in de voertuigen zullen inbouwen. De box maakt verbinding met meerdere satellieten voor een nauwkeurige plaatsbepaling en verstuurt de gegevens in realtime via een mobiele dataverbinding naar onze service. Fleet management van FleetFinder combineert professionele mogelijkheden met lage vaste kosten per maand.

11475

Mobiele gebruikers

2708

Bedrijven

19278

Actieve gebruikers

96

Score

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem contact met ons op voor meer informatie
dan kunnen we eventuele vragen beantwoorden en u beter van dienst zijn.