Blackbox auto

Wat is een Blackbox in de auto?

De Blackbox in de auto registreert automatisch alle gemaakte ritten en biedt realtime inzicht in de positie van uw voertuig(en). De hardware neemt u veel werk uit handen en biedt overzicht over de gemaakte ritten en productiviteit.

Overzicht over het wagenpark

De Blackbox in de auto helpt via fleet management overzicht te houden over uw voertuig(en), bijvoorbeeld binnen een groter wagenpark. Dit betekent vervolgens dat u de auto(’s) zo efficiënt mogelijk kunt inzetten, bijvoorbeeld op basis van rapportages over de gemaakte ritten en de algemene productiviteit. De Blackbox in de auto zorgt tevens automatisch voor een sluitende rittenregistratie, zodat u daarmee niet langer handmatig aan de slag hoeft. FleetFinder heeft het Keurmerk RitRegistratieSystemen , waardoor ook de Belastingdienst er vanuit gaat dat de geregistreerde gegevens netjes kloppen met de gemaakte ritten.

Automatische rittenregistratie

Zorgt u op dit moment nog handmatig voor de registratie van ritten, omdat u geen Blackbox in de auto heeft? Dat kost relatief veel tijd en capaciteit. De tijd had u ook kunnen besteden aan klanten, waardoor u op dit moment omzet misloopt. Vooral wanneer u meerdere ritten maakt of meerdere voertuigen heeft is de Blackbox in de auto van enorme toegevoegde waarde. Bovendien bent u zonder de Blackbox in de auto niet in realtime op de hoogte van de locatie van de verschillende voertuigen. Dat betekent dat het veel moeilijker is om het overzicht te behouden en op basis daarvan aan te sturen. Zonder professionele mogelijkheden voor fleet management verliest u gemakkelijk aan productiviteit.

Voordelen van een Blackbox in de auto

De Blackbox in de auto registreert automatisch alle gemaakte ritten en zorgt voor realtime inzicht in het wagenpark. Bekijk hieronder de voordelen voor uw fleet management en de rittenregistratie richting de Belastingdienst.

Realtime

Dankzij RTT&T kunt u met de Blackbox in de auto rekenen op geavanceerde hardware met moderne mogelijkheden. Het staat voor Real Time Track & Trace en zorgt ervoor dat u in realtime op de hoogte bent van de positie van uw voertuigen. Het GPS-signaal en de mobiele dataverbinding zorgen ervoor dat u altijd inzicht heeft in de ritten die u of uw medewerkers maken, via de beveiligde verbinding met onze servers.

Beschikbaarheid

De online interface werkt op een heel gebruiksvriendelijke manier, op basis van de gegevens die de Blackbox in de auto zal verzamelen. Het is niet nodig om zelf over enige technische kennis te beschikken. Sterker nog, wij zorgen ervoor dat de online omgeving is beschikbaar is op desktops en laptops, net als op tablets en smartphones. Het is voldoende om online in te loggen, zodat u de gegevens vanuit de hardware kunt raadplegen.

Belastingdienst

FleetFinder zorgt automatisch voor een sluitende rittenregistratie en maakt professioneel fleet management eenvoudig met de Blackbox in de auto. We doen dat bovendien volgens de strikte richtlijnen die de Belastingdienst daarvoor hanteert. We hebben het Keurmerk RitRegistratieSystemen ontvangen, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over controles door de fiscus. Zelf biedt dat u de mogelijkheid om specifieke ritten, de ritten per dag of de algehele productiviteit te beoordelen.

Laag bedrag

Inmiddels maken meer dan 4.000 bedrijven naar volledige tevredenheid gebruik van de Blackbox in de auto. Zij lieten die inbouwen door onze ervaren eigen monteurs en betalen een vast laag bedrag per maand om geen omkijken meer te hebben naar de ritregistratie. Bovendien profiteren zij van meer efficiëntie voor hun wagenpark en hebben ze de mogelijkheid eenvoudig geavanceerde rapportages aan te maken.

Waarom FleetFinder?

Rapporten

Binnen FleetFinder zijn er een aantal handige rapportages beschikbaar, die we creëeren op basis van de gegevens die de Blackbox in de auto verzamelt. Het gaat dan bijvoorbeeld om het reisrapport met belangrijke gegevens zoals de bezochte locaties, gereden afstanden, tijden in de auto en de snelheden. Daarnaast kunt u een dagrapport of een productiviteitsrapport opvragen, afhankelijk van de inzichten die u wenst.

Black box

We maken voor FleetFinder gebruik van onze eigen Blackbox in de auto, die onze eigen monteurs bij u installeren. Ze doen dat op een voor de bestuurder onzichtbare plaats en houden op voorhand alvast rekening met de eventuele uitbouw bij verkoop van de auto. Er valt dan niets meer van de hardware terug te zien, waardoor u daar zonder problemen gebruik van kunt maken. De Blackbox in de auto kost u bovendien slechts een vast laag bedrag per maand.

11475

Mobiele gebruikers

2708

Bedrijven

19278

Actieve gebruikers

96

Score

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem contact met ons op voor meer informatie
dan kunnen we eventuele vragen beantwoorden en u beter van dienst zijn.