Autovolgsysteem

Wat is een autovolgsysteem?

Het autovolgsysteem van FleetFinder biedt u de volledige controle over uw wagenpark. Het is voortaan in realtime duidelijk waar de auto’s zich bevinden, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op een automatische en sluitende ritregistratie.

Beheer uw wagenpark

Dankzij het autovolgsysteem kunt u eenvoudig het overzicht behouden over het wagenpark, zodat goed duidelijk is waar de verschillende auto’s zich op dat moment bevinden. Het biedt u de kans de voertuigen efficiënter in te zetten, bijvoorbeeld om de tijd in de auto in relatie tot de tijd bij klanten te minimaliseren. Bovendien kunt u op basis van ons autovolgsysteem rekenen op een sluitende kilometerregistratie, inclusief het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dat betekent dat u veel minder last heeft van controles van de Belastingdienst, omdat die erop kan rekenen dat alle ritten netjes en automatisch worden geregistreerd.

Automatisch volgsysteem

Zorgt u op dit moment nog handmatig voor het beheer van het wagenpark? Wellicht belt u met de chauffeurs om hen te vragen waar ze zijn of bent u achteraf afhankelijk van de ritregistratie die zij opgeven. Met name wanneer u meerdere auto’s heeft rijden zijn de nadelen groot ten opzichte van een automatisch autovolgsysteem met realtime inzicht. Zonder autovolgsysteem dient u bovendien handmatig voor de registratie van ritten te zorgen en is het vaak niet goed duidelijk hoeveel tijd uw medewerkers eigenlijk in de auto doorbrengen. Om dit in kaart te brengen dient u veel tijd en capaciteit in te zetten, kostbare tijd die u ook had kunnen gebruiken om voor klanten aan de slag te gaan en die uren door te berekenen.

Voordelen van een autovolgsysteem

Het autovolgsysteem van FleetFinder werkt volledig automatisch en zorgt voor realtime inzicht in de posities van uw voertuig(en). Bekijk hieronder de voordelen van het autovolgsysteem voor het beheer van uw wagenpark en de rittenregistratie voor de Belastingdienst.

Realtime

Bovendien kunt u met autovolgsysteem door FleetFinder rekenen op RTT&T. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van Real Time Track & Trace. Het is in realtime inzichtelijk waar de verschillende auto’s zich bevinden, op basis van nauwkeurige locatie-informatie. We zorgen er daarmee voor dat u klanten inzicht kunt bieden in de aankomsttijden of dat u zelf een goed beeld heeft van wie zich waar bevindt.

Beschikbaarheid

De online interface die we bij FleetFinder voor het autovolgsysteem gebruiken is zowel vanaf een desktop als een laptop op iedere gewenste locatie te bereiken, mits u de beschikking heeft over een actieve internetverbinding. Sterker nog, u kunt tevens gebruik maken van een tablet of een smartphone. We zorgen er daarmee voor dat u altijd de controle heeft over uw voertuigen en de ritten die zij maken.

Belastingdienst

De nauwkeurige plaatsbepaling via GPS en realtime inzicht via de stabiele dataverbinding maken bovendien een sluitende rittenregistratie mogelijk. We hebben met het autovolgsysteem van FleetFinder het Keurmerk RitRegistratieSystemen ontvangen. Dat betekent dat we netjes voldoen aan de richtlijnen van de Belastingdienst voor de kilometerregistratie, waardoor u er net als de fiscus automatisch vanuit kunt gaan dat alles in orde is.

Laag bedrag

Inmiddels hebben ruim 4.000 bedrijven de Blackbox van FleetFinder in hun auto’s laten inbouwen. Dat betekent dat zij gebruik maken van het autovolgsysteem voor een vast laag bedrag per maand. Ze slagen er daarmee in hun ritten efficiënter in te plannen, het overzicht over het wagenpark te behouden en automatisch voor een sluitende rittenregistratie richting de Belastingdienst te zorgen.

Waarom FleetFinder?

Rapporten

Bovendien zorgen we er met de software van FleetFinder voor dat u verschillende rapportages op kunt stellen over de gemaakte ritten. Benieuwd naar de bezochte locaties, de gereden afstanden, tijden en snelheden? We maken het met FleetFinder graag inzichtelijk, zodat u de belangrijke gegevens uit het autovolgsysteem kunt verwerken tot rapporten die u helpen om meer efficiënte keuzes te kunnen maken.

Black box

Met FleetFinder maakt u gebruik van onze eigen Blackbox, die onze eigen monteurs voor u zullen installeren. Zij doen dat op een voor de bestuurder onzichtbare plaats, waardoor u daar onderweg niets van merkt. Bovendien houden ze alvast rekening met een nette uitbouw, voor het moment waarop u de auto weer zou verkopen. Het autovolgsysteem valt daarmee op een heel flexibele wijze in uw auto’s toe te passen.

11475

Mobiele gebruikers

2708

Bedrijven

19278

Actieve gebruikers

96

Score

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem contact met ons op voor meer informatie
dan kunnen we eventuele vragen beantwoorden en u beter van dienst zijn.