Toepassingen

U vindt hieronder alle toepassingen van FleetFinder. Met toepassingen bedoelen we natuurlijk de manier of wijze waarop FleetFinder inzetbaar is. Veel van onze klanten zien dit als afzonderlijke producten, maar in feite bieden we u gewoon een totaalpakket aan. FleetFinder is ook in dat opzicht uniek.

Autovolgsysteem

Het autovolgsysteem van FleetFinder biedt u de volledige controle over uw wagenpark. Het is voortaan in realtime duidelijk waar de auto’s zich bevinden, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op een automatische en sluitende ritregistratie.

Blackbox auto

De Blackbox in de auto registreert automatisch alle gemaakte ritten en biedt realtime inzicht in de positie van uw voertuig(en). De hardware neemt u veel werk uit handen en biedt overzicht over de gemaakte ritten en productiviteit.

Kilometerregistratie

De kilometerregistratie registreert automatisch alle ritten en zorgt daarmee voor een sluitende rittenadministratie. De automatische registratie van gereden kilometers helpt u eenvoudig bijtelling te voorkomen door aan de strikte eisen van de Belastingdienst te voldoen.

Rittenregistratie

De rittenregistratie helpt bijtelling te voorkomen, door automatisch nauwkeurig bij te laten houden dat voortuigen jaarlijks niet meer dan 500 kilometer privé worden gebruikt. Dankzij FleetFinder hoeft u de administratie niet langer handmatig bij te houden en houdt u tijd over voor uw klanten.

Fleet management

Fleet management is Engels voor het onderhouden en beheren van een ‘fleet’ of vloot, aan voertuigen in de zakelijke markt. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van een Fleet management systeem wat het beheren gemakkelijker en in veel gevallen efficiënter maakt.

Wagenpark beheer

Beheer van het wagenpark creëert overzicht over de verschillende voertuigen binnen de ‘fleet’ of vloot. Dankzij fleet management door FleetFinder kunt u het wagenpark veel efficiënter beheren, dankzij een goed overzicht over de gemaakte ritten en actuele posities van de voertuigen.

Rittenadministratie

De rittenadministratie zorgt voor een sluitende kilometerregistratie voor zakelijke voertuigen. Dit helpt bijtelling te voorkomen, door volgens de strikte voorwaarden van de Belastingdienst aan te tonen dat de auto jaarlijks minder dan 500 kilometer privé gebruikt wordt.

Track en Trace auto

Track & Trace voor de auto maakt de locatie van uw voertuig(en) inzichtelijk en zorgt voor een automatische en sluitende rittenregistratie. Dankzij FleetFinder hoeft u zich veel minder zorgen te maken over controles door de Belastingdienst.

Ritregistratiesysteem

Het ritregistratiesysteem zorgt voor een automatische en sluitende rittenregistratie, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Het beheer van uw wagenpark wordt een stuk eenvoudiger, dankzij professionele mogelijkheden op het gebied van fleet management.

Voertuigvolgsysteem

Het voertuigvolgsysteem van FleetFinder maakt het beheer van uw wagenpark een stuk gemakkelijker. U heeft in realtime inzicht in de verschillende voertuigen en hun locaties, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op de automatische en sluitende rittenregistratie.

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Gedragscode RRS

© Copyright 2017, FleetFinder Nederland – Alle rechten voorbehouden