ZZP’er

Als Zzp’er rijdt u van de ene naar de andere klant, om kennis te maken en daadwerkelijk voor hen aan de slag te gaan. De kilometers die u maakt kunt u opvoeren als zakelijke kosten en desgewenst bij de klant in rekening brengen. FleetFinder zorgt voor automatische rittenregistratie voor zzp’ers, waarmee u automatisch voldoet aan de richtlijnen die de Belastingdienst daarvoor hanteert. Naast de kilometerregistratie heeft u achteraf meer inzicht in hoe lang u bij welke klant werkte.

GPS

FleetFinder maakt gebruik van GPS om de locatie van uw auto te bepalen. De doorlopende verbinding met verschillende satellieten zorgt voor een nauwkeurige locatiebepaling en bepaling van de snelheid. Het helpt u achteraf in kaart te brengen hoeveel reistijd u voor klanten maakt, bijvoorbeeld in relatie tot de te factureren uren.

Mobiele dataverbinding

De mobiele dataverbinding van FleetFinder stuurt de gegevens in realtime naar onze servers, zodat u daar vanuit de gebruiksvriendelijke software op ieder moment inzicht in kunt verkrijgen. Bekijk de gemaakte ritten en de te factureren uren, op basis van betrouwbare locatiebepaling en een realtime verbinding met onze servers.

Voordelen voor Bouwbedrijven

FleetFinder maakt een automatische kilometerregistratie voor zzp’ers uiterst gemakkelijk. De Blackbox in de auto zorgt voor de rittenregistratie, terwijl de software het achteraf inzichtelijk maakt waar u op welk moment was. Voortaan kunt u dankzij FleetFinder eenvoudig de uren op locatie bij uw klanten declareren.

Productiviteitsrapport

FleetFinder zorgt voor een helder productiviteitsrapport, waaruit tot op de minuut blijkt wanneer u bij welke klant aan een project werkte. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om achteraf onomstotelijk vast te stellen welke uren u voor de geleverde werkzaamheden in rekening kunt brengen, zonder dat daar discussie over kan ontstaan.

Blackbox in de auto

FleetFinder werkt op basis van een Blackbox in de auto, die u eenvoudig kunt laten installeren door onze ervaren specialisten. Ze werken de box netjes voor u weg, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Bij verkoop van de auto is uitbouwen eenvoudig, zodat er niets meer van terug te zien valt.

Lage kosten

FleetFinder is beschikbaar vanaf een laag bedrag per maand, zodat u daar ook als zzp’er zonder problemen gebruik van kunt maken. Vanaf enkele euro’s per maand zorgt u voor een systeem voor automatische rittenregistratie, dat bovendien goed duidelijk maakt welke ritten u reed en hoe lang u bij welke klant op locatie werkte.

Eenvoudig. Slim en voordelig. Speciaal voor Zelfstandigen.