Zorg

Zorgverleners zijn altijd onderweg naar cliënten die zorg behoeven. Dankzij FleetFinder heeft u geen omkijken meer naar de rittenregistratie van het wagenpark. De automatische kilometerregistratie helpt bijtelling te voorkomen, terwijl u dankzij fleet management voor de zorg altijd inzicht heeft in de locatie van de verschillende voertuigen. FleetFinder biedt u inzicht in de tijd bij cliënten en de reistijd, zodat u de volledige controle heeft over het wagenpark en de inzet daarvan binnen de zorg.

GPS

FleetFinder werkt op basis van GPS, waarvan de hardware doorlopend in contact staat met meerdere satellieten. Die zorgen voor een uiterst nauwkeurige plaatsbepaling, waardoor u de volledige controle heeft over het wagenpark. Dankzij fleet management voor de zorg heeft u een goed beeld van welke auto’s zich op welk moment waar bevinden.

Mobiele dataverbinding

De GPS-locatie wordt in realtime verzonden via een mobiele dataverbinding. Via onze servers komt de data in de gebruiksvriendelijke beheeromgeving terecht, waar u inzicht heeft in de complete rittenregistratie. De hardware en software werken naadloos samen, waardoor de kilometerregistratie automatisch plaatsvindt en u het wagenpark inzichtelijk heeft.

Voordelen voor Zorginstellingen

FleetFinder maakt beheer van het wagenpark voor de zorg gemakkelijk en combineert dat met automatische kilometerregistratie. U heeft online inzicht via een gebruiksvriendelijke beheersomgeving, dankzij een ingebouwd kastje dat onzichtbaar voor de bestuurder wordt geplaatst. FleetFinder is voor de zorg beschikbaar vanaf een laag vast bedrag per maand, waarmee u de controle heeft over het wagenpark.

Reisrapport

FleetFinder zorgt voor een helder reisrapport, inclusief alle informatie die voor de kilometerregistratie in de zorg van belang is. Het gaat bijvoorbeeld om bezochte locaties, de afstanden, tijden en snelheden die er werden gereden. Automatische rittenregistratie met duidelijke rapportage, specifiek afgestemd op de behoeften binnen de zorg.

Dagrapport

Het dagrapport van FleetFinder maakt duidelijk wanneer medewerkers naar cliënten vertrokken, wanneer ze lunchpauze hielden en wanneer ze te maken kregen met oponthoud. De heldere dagrapportage zorgt voor een goed beeld van het wagenpark. Fleet management voor de zorg, vanuit gebruiksvriendelijke en overzichtelijke software.

Lage kosten

FleetFinder is al beschikbaar vanaf een paar euro per maand. Dankzij de lage kosten vormt het de ideale hard- en software voor fleet management binnen de zorg, waarmee u de volledige controle heeft over het wagenpark. Geen omkijken meer naar de kilometerregistratie, dankzij een vaste lage investering per maand.

Snel. Eenvoudig. Voordelig. Ook voor zorg instellingen.