Uitzendbureaus

Uitzendbureaus hebben dagelijks veel voertuigen op de weg. Eenvoudig het beheer voeren over uw wagenpark, zodat u goed weet wie zich waar bevindt en hoeveel tijd zij bij klanten besteden? Dankzij automatische rittenregistratie combineert FleetFinder de belangrijkste functies van fleet management met een fiscus-proof registratie op basis van het Keurmerk RRS. Geen omkijken meer naar de kilometerregistratie, dankzij volledig inzicht in het complete wagenpark.

GPS

FleetFinder gebruikt een GPS-verbinding vanuit de hardware in de auto naar verschillende satellieten. Dat betekent dat u nauwkeurig kunt bijhouden waar de voertuigen uit het wagenpark zich bevinden. Tegelijkertijd maakt de nauwkeurige plaatsbepaling een complete rittenregistratie mogelijk, zodat uw medewerkers daar zelf geen omkijken meer naar hebben en u zich daar als uitzendbureau geen zorgen over hoeft te maken.

Mobiele dataverbinding

We gebruiken een mobiele dataverbinding om de verzamelde ritgegevens en andere belangrijke data via onze servers in de online omgeving beschikbaar te maken. U heeft in realtime inzicht in de kilometerregistratie en de overige functies van het fleet management. Dankzij FleetFinder voor uitzendbureaus weet u op ieder gewenst moment waar de voertuigen zich bevinden en welke ritten zij naar klanten maken.

Voordelen voor Uitzendbureau's

FleetFinder is specifiek voor uitzendbureaus ontworpen, er zijn een aantal handige functionaliteiten beschikbaar. U kunt dan denken aan een reis-, dag- en productiviteitsrapport, net als de uiterst nauwkeurige plaatsbepaling door middel van GPS. We bouwen een voor de bestuurder onzichtbare blackbox in de auto in en kunnen u vervolgens vanaf een vast laag bedrag per maand van dienst zijn met de rittenregistratie en het fleet management voor uitzendbureaus.

Productiviteitsrapport

Een helder productiviteitsrapport in de online omgeving van FleetFinder combineert tijdens, locaties en klanten in de rittenregistratie. We zorgen voor een helder beeld van de productiviteit, op basis van een nauwkeurige kilometerregistratie die van minuut tot minuut klopt. Hoe lang waren medewerkers bij klanten? Dankzij het beheer van uw wagenpark bestaat er geen twijfel meer over doorberekende uren.

Dagrapport

We houden de hardware voor FleetFinder op een voor de bestuurder onzichtbare plaats in. De blackbox maakt verbinding met de satellieten en met onze servers, om de gegevens in realtime te verzamelen en meteen door te sturen. Voor verkoop van de auto kunnen we de blackbox weer uitbouwen, zonder dat daar iets van terug te zien valt.

Lage kosten

De verbinding met meerdere satellieten zorgt voor een uiterst nauwkeurige en betrouwbare plaatsbepaling. FleetFinder heeft het Keurmerk RRS en voldoet daarmee aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst. Beheer van het wagenpark en automatische kilometerregistratie, waar u zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Snel. Eenvoudig. Voordelig. Speciaal voor Uitzendbureau’s.