Transportbedrijven

Dagelijks heeft u verschillende wagens rijden, naar klanten en weer terug naar de zaak. Fleet management speelt een belangrijke rol binnen de efficiëntie van uw organisatie, het is van belang het wagenpark zo effectief mogelijk in te zetten. FleetFinder biedt volledig automatische rittenregistratie voor transportbedrijven, gecombineerd met realtime inzicht in de locatie en snelheid van iedere afzonderlijke wagen. U heeft geen omkijken meer naar de bij te houden ritten, terwijl u bovendien veel gemakkelijker na kunt gaan wie zich waar bevindt en hoe lang de wagens bij de klant staan.

GPS

FleetFinder maakt gebruik van GPS voor een nauwkeurige bepaling van zowel de locatie van een wagen als de snelheid daarvan. We zorgen er met de hoge mate van betrouwbaarheid voor dat we als voertuigvolgsysteem wereldwijd worden ingezet door transportbedrijven en andere organisaties die hun wagenpark efficiënter willen inzetten en gemakkelijker willen beheren.

Blackbox

De mobiele dataverbinding tussen de Blackbox van FleetFinder in de wagen en onze servers maakt realtime inzicht mogelijk, zowel in de kilometerregistratie als voor het beheer van het wagenpark. U heeft altijd inzicht in het complete fles management, zodat u precies weet waar het wagenpark zich bevindt en hoe lang de wagens bij klanten staan.

Voordelen voor Transportbedrijven

FleetFinder houdt automatisch de belangrijke gegevens bij van alle gemaakte ritten en biedt realtime inzicht in zowel de locatie als de bewegingen van het complete wagenpark van transportbedrijven. De Blackbox bouwen we gewoon in de auto in, waaraan we gebruiksvriendelijke software koppelen.

Reisrapport

FleetFinder registreert automatisch alle noodzakelijke gegevens en rapporteert die automatisch in het Reisrapport. Denk aan bezochte locaties, de afstanden, tijden en de snelheden die er werden gereden. U heeft realtime inzicht in de bewegingen van het complete wagenpark waarmee u rijdt.

Uiterst nauwkeurig

FleetFinder maakt als voertuigvolgsysteem gebruik van GPS en een betrouwbare verbinding met onze servers. Op die manier zorgen we voor betrouwbare registratie, waarmee we bovendien voldoen aan de strenge eisen voor het Keurmerk RRS voor rittenregistratie.

Lage kosten

FleetFinder biedt realtime inzicht in de bewegingen van het wagenpark en zorgt voor de automatische kilometerregistratie voor transportbedrijven. Dit is bovendien al mogelijk vanaf een vast laag bedrag per maand, zodat u weinig kosten hoeft te maken en het u vooral voordeel zal opleveren.

Slim gemaakt, ook voor uw transportbedrijf.