Schoonmaakbedrijven

Als schoonmaakbedrijf rijdt u langs de verschillende klanten om op locatie aan de slag te gaan. Heeft u het volledige overzicht over uw wagenpark? FleetFinder combineert een sluitende kilometerregistratie voor schoonmaakbedrijven met helder inzichtelijk fleet management. We registreren automatisch de ritten die medewerkers met uw voertuigen maken, terwijl u daar via de gebruiksvriendelijke software online in realtime inzicht in heeft. Bovendien helpen de rapportages om de gewerkte uren onomstotelijk aan klanten te factureren.

GPS

FleetFinder maakt gebruik van een GPS-verbinding met verschillende satellieten, die de locatie en ritten van uw voertuigen nauwkeurig in de gaten houden. Ze registreren ritten die u en uw medewerkers rijden, net als de tijd op locatie bij de klant. Dankzij nauwkeurige plaatsbepaling is achteraf goed duidelijk hoe laat en hoe lang u op welke locatie was.

Mobiele dataverbinding

Tegelijkertijd gebruikt FleetFinder een mobiele dataverbinding om de gegevens in realtime naar onze servers te verzenden. We gebruiken gebruiksvriendelijke software om het fleet management voor schoonmaakbedrijven in kaart te brengen. U heeft in realtime inzicht in uw wagenpark en de ritten die medewerkers naar klanten maken.

Voordelen voor Schoonmaakbedrijven

De hardware van FleetFinder is uiterst nauwkeurig, terwijl de software op gebruiksvriendelijke wijze zorgt voor een Dagrapport en een Productiviteitsrapport. We zorgen er voor een vast laag bedrag per maand voor dat u eenvoudig het beheer over uw wagenpark kunt voeren. Tegelijkertijd kunt u rekenen op sluitende kilometerregistratie voor schoonmaakbedrijven, die netjes voldoet aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst.

Dagrapport

Het Dagrapport van FleetFinder maakt duidelijk wanneer uw schoonmakers vertrokken, wanneer de lunchpauze hielden en of ze onderweg te maken kregen met oponthoud. De rapportage van de dag maakt goed duidelijk hoe reisuren en werkuren zich tot elkaar verhouden, gewoon in een online overzicht dat in realtime wordt samengesteld.

Productiviteitsrapport

Het Productiviteitsrapport van FleetFinder combineert informatie over tijden, locaties en klanten die medewerkers bezochten. Het zorgt voor een helder beeld van de productiviteit, op basis waarvan u de kosten bij klanten in rekening kunt brengen. Dankzij het fleet management voor schoonmaakbedrijven is er voortaan geen sprake meer discussies met klanten.

Lage kosten

Als schoonmaakbedrijf wilt u de kosten graag in de gaten houden, daarom is FleetFinder beschikbaar vanaf een vast laag bedrag per maand. Investeer in meer duidelijkheid over het wagenpark, automatische sluitende kilometerregistratie voor de voertuigen en duidelijkheid over de gewerkte uren bij de klant op locatie.

Helder. Fris. Voordelig. Perfect voor schoonmaakbedrijven.