Schildersbedrijven

Als schildersbedrijf kunt u jaarlijks veel kilometers maken. FleetFinder maakt het beheer van uw wagenpark eenvoudig, in combinatie met automatische rittenregistratie. Dat betekent dat voortaan realtime duidelijk is waar uw voertuigen zich bevinden en dat u met de rapportages eenvoudig kunt aantonen hoe lang u op locatie voor de klant werkte. Meer duidelijkheid en een sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst: het zijn twee belangrijke voordelen van FleetFinder fleet management voor schildersbedrijven.

GPS

FleetFinder maakt gebruik van GPS, er is sprake van een doorlopende verbinding met meerdere satellieten. Die zorgen voor een nauwkeurige plaatsbepaling, waaruit zowel de ritten als de tijd op locatie blijken. U kunt eenvoudig nagaan welke ritten medewerkers maakten, wanneer zij lunchpauze hielden en hoe lang zij vervolgens aan het werk waren voor de klant.

Mobiele dataverbinding

Dankzij de mobiele dataverbinding van FleetFinder heeft u bovendien realtime inzicht in de verschillende gegevens. U kunt eenvoudig nagaan waar de verschillende voertuigen zich bevinden, bijvoorbeeld om aan te geven wanneer zij aankomen of ze te helpen een specifiek adres bij de klant op locatie te kunnen vinden.

Voordelen voor Schilderbedrijven

FleetFinder zorgt voor de automatische kilometerregistratie voor schildersbedrijven en houdt bij welke ritten u en uw medewerkers met het wagenpark maken. Op die manier voert u eenvoudig het fleet management, aan de hand waarvan de gebruiksvriendelijke software automatisch rapportages maakt. Dankzij lage kosten voor FleetFinder kunt u hier voor een laag bedrag per maand gebruik van maken.

Dagrapport

Het Dagrapport van FleetFinder maakt goed duidelijk hoe laat medewerkers vertrokken, hoe laat zij lunchpauze hielden en of ze eventueel oponthoud tegenkwamen. We helpen werkuren te onderscheiden van reisuren en zetten alle ritten op een dag overzichtelijk op een rij, zodat u meer inzicht krijgt in het gebruik van het wagenpark.

Productiviteitsrapport

In het Productiviteitsrapport van FleetFinder rapporteren we de gemaakte uren op locatie, tot op de minuut nauwkeurig. De rittenregistratie voor het wagenpark helpt discussies met de klant over te factureren uren te voorkomen. We helpen u als schildersbedrijf beter inzichtelijk te maken hoe lang u op locatie bent en welke kosten u kunt doorberekenen.

Lage kosten

FleetFinder is beschikbaar voor een vast laag bedrag per maand, daar hoeft u niet veel kosten voor te maken. Beheer het wagenpark al vanaf een paar euro per voertuig, waarmee u automatisch zorgt voor een sluitende kilometerregistratie voor schildersbedrijven. Vast laag bedrag per maand voor een maximale Return On Investment (ROI).

Voordelig en betrouwbaar. Uiterst geschikt voor uw schildersbedrijf.