Installatiebedrijven

Als installateur het land door, langs verschillende klanten? Is dan niet altijd goed duidelijk hoe lang u ergens bent geweest? FleetFinder biedt inzicht in de gemaakte ritten en maakt duidelijk hoe lang u bij de klant op locatie was. Het helpt u gemakkelijker de gemaakte uren door te berekenen, terwijl u met de software bovendien realtime inzicht heeft in het complete wagenpark. FleetFinder voegt daar automatische rittenregistratie voor installatiebedrijven aan toe, waarmee u netjes voldoet aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst.

GPS

FleetFinder maakt gebruik van GPS voor een doorlopende verbinding met verschillende satellieten. Die maken een nauwkeurige plaatsbepaling mogelijk, waaruit goed blijkt welke wagen zich op welk moment waar bevindt. Geen onduidelijkheid meer over uren op locatie en gemaakte ritten voor de lunch of andere afspraken.

Mobiele dataverbinding

Daarnaast zorgt FleetFinder er met een mobiele dataverbinding voor dat alle gegevens over het wagenpark en de ritten in realtime beschikbaar zijn. We zorgen voor automatische rittenregistratie voor installatiebedrijven, terwijl u bovendien meer inzicht krijgt in de gemaakte ritten en uren die op locatie bij de klant doorbrengt.

Voordelen voor Installatiebedrijven

FleetFinder zorgt voor nauwkeurige registratie van alle ritten, waarvan de informatie bovendien in realtime beschikbaar is. De verschillende rapportages bieden maximaal inzicht in het wagenpark, terwijl u op basis van de data aan klanten kunt factureren. Het is fleet management voor installatiebedrijven, waarvoor u een vast laag bedrag per maand betaalt.

Dagrapport

Een helder dagrapport van FleetFinder maakt goed duidelijk hoe laat medewerkers vertrokken, wanneer zij lunchpauze hielden en hoe lang ze op locatie voor de klant aan het werk waren. De dagrapporten bevatten alle belangrijke informatie voor installatiebedrijven, bijvoorbeeld door de reisuren netjes te onderscheiden van de werkuren.

Productiviteitsrapport

Daarnaast is er in FleetFinder een Productiviteitsrapportage beschikbaar. Hierin geeft de software zowel de tijden, locaties als de bezochte klanten weer. Het wordt van minuut tot minuut duidelijk waar uw wagens en medewerkers zich bevonden, zodat u op basis daarvan de gewerkte uren bij de klanten in rekening kunt brengen.

Lage kosten

FleetFinder is beschikbaar vanaf een laag bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. We zorgen voor de automatische rittenregistratie voor installatiebedrijven en maken de belangrijke informatie over uw wagenpark online inzichtelijk. De lage kosten per maand maken het een kleine investering die vervolgens grote voordelen oplevert.

FleetFinder is betrouwbaar, net als uw werk als Installatiebedrijf.