Hoveniers

Met verschillende voertuigen naar klanten om op locatie de werkzaamheden uit de voeren? We zorgen met FleetFinder voor automatische kilometerregistratie voor hoveniers, waarmee u tegelijkertijd kunt rekenen op volledig fleet management voor een laag bedrag per maand. We helpen u meer inzicht te krijgen in het wagenpark, bijvoorbeeld om de uren op locatie bij de klant op basis van duidelijke data in rekening te kunnen brengen. FleetFinder is er voor hoveniers die graag de controle hebben over de voertuigen waarmee zij naar de klant rijden.

GPS

FleetFinder maakt gebruik van GPS, de hardware staat doorlopend in verbinding met verschillende satellieten. Die zorgen voor een nauwkeurige plaatsbepaling, om de ritten die medewerkers rijden in kaart te brengen en bij te houden hoeveel tijd u op locatie bij de klant besteedt. De GPS-verbinding zorgt voor een uiterst nauwkeurige en betrouwbare plaatsbepaling.

Mobiele dataverbinding

Tegelijkertijd maken we het hoveniers gemakkelijk het realtime beheer over hun wagenpark te voeren, dankzij een mobiele dataverbinding met onze servers. De hardware van FleetFinder stuurt de benodigde gegevens voor de kilometerregistratie automatisch en over een veilige verbinding naar onze servers, zodat u daar vanuit de gebruiksvriendelijke softwareomgeving toegang toe heeft.

Voordelen voor Hoveniers

FleetFinder zorgt voor een automatische sluitende kilometerregistratie voor hoveniers en maakt het eenvoudig om na te gaan welke ritten medewerkers met uw voertuigen maken. U heeft direct inzicht in de tijd op locatie bij de klant, terwijl we daarvoor slechts de onzichtbare Blackbox hoeven in te bouwen. Uiteraard kunt u rekenen op een vast laag bedrag per maand, zodat u voordelig gebruik kunt maken van FleetFinder.

Productiviteitsrapport

Het Productiviteitsrapport van FleetFinder biedt inzicht in de tijden, locaties en klanten om een goed beeld te geven van de gemaakte ritten en de tijd bij de klant. FleetFinder houdt van minuut tot minuut bij hoe lang u zich op locatie bevindt, zodat u de gemaakte uren door de hoveniers vervolgens bij de klant in rekening kunt brengen.

Black box in de auto

FleetFinder maakt gebruik van de Blackbox, een stukje hardware in de auto dat onze gespecialiseerde en ervaren monteurs op een niet-zichtbare plaats weg zullen werken. De Blackbox zorgt voor de automatische rittenregistratie, de verbinding via GPS en de mobiele verbinding met onze servers.

Lage kosten

De automatische kilometerregistratie voor hoveniers en het volledig inzicht in uw wagenpark is al beschikbaar vanaf een paar euro per maand. Dankzij goedkoop fleet management doet u een investering in meer controle over uw medewerkers en voertuigen, waarmee u bovendien discussies met klanten en de Belastingdienst kunt voorkomen.

NOG GROENER RIJDEN. ECHT IETS VOOR HOVENIERS.