Bouwbedrijven

U bent regelmatig op locatie bij de klant en kunt daarvoor de uren in rekening brengen. FleetFinder maakt nauwkeurige en realtime registratie van het wagenpark voor bouwbedrijven mogelijk, waaruit onomstotelijk blijkt hoe lang u op welke locatie was. Bovendien wordt goed duidelijk welke ritten medewerkers van uw bouwbedrijf afleggen. Dankzij de automatische kilometerregistratie met het Keurmerk RRS voldoet u netjes aan de strenge richtlijnen die de Belastingdienst daarvoor hanteert. Het beheer van uw wagenpark wordt met FleetFinder een stuk eenvoudiger.

GPS

FleetFinder maakt gebruik van GPS, voor een doorlopende verbinding met verschillende satellieten. Gegevens over de locatie van uw voertuigen sturen we in realtime door naar de gebruiksvriendelijke software. Op die manier is achteraf goed duidelijk waar u op welk moment was en hoe lang u bijvoorbeeld bij de klant werkte.

Mobiele dataverbinding

Dankzij de mobiele dataverbinding valt bovendien in realtime het wagenpark in de gaten te houden. Dat betekent dat op ieder moment goed duidelijk is waar welk voertuig zich bevindt, zodat daar ook achteraf geen twijfel over kan ontstaan. De automatische rittenregistratie voor bouwbedrijven zorgt ervoor dat u daar in ieder geval geen omkijken naar heeft.

Voordelen voor Bouwbedrijven

FleetFinder biedt inzicht in actuele ritten en zorgt voor een heldere rapportage per dag. Er wordt goed duidelijk welke voertuigen welke ritten maakten. U kunt rekenen op uiterst nauwkeurige registratie, door de Blackbox die onze gespecialiseerde eigen monteurs netjes bij u komen inbouwen.

Dagrapport

Het FleetFinder Dagrapport maakt goed duidelijk wanneer uw medewerkers met voertuigen vertrokken, wanneer ze lunchpauze hielden en wanneer er sprake was van eventueel oponthoud. Dankzij het heldere dagrapport valt dit later eenvoudig terug te zien en kunt u de gemaakte uren aan de klant doorberekenen.

Blackbox in de auto

FleetFinder werkt op basis van de Blackbox, die onze eigen gespecialiseerde monteurs netjes bij u komen installeren. De box zorgt voor de automatische kilometerregistratie, zodat u daar binnen uw wagenpark in ieder geval geen omkijken naar heeft. Bij verkoop van de auto kan de box ook weer netjes worden uitgebouwd.

Lage kosten

FleetFinder is voordelig beschikbaar. De automatische rittenregistratie voor bouwbedrijven en het realtime inzicht in de locatie van het wagenpark zorgen ervoor dat het lage vaste bedrag per maand zichzelf eenvoudig terugverdient. Investeert in meer duidelijkheid over het gebruik van voertuigen en de uren die u op locatie werkt.

Snel. Slim. Voordelig. Ook voor uw Bouwbedrijf.